Åbent Hus 2023

Kom til Åbent Hus på TG  lørdag d. 28. januar kl. 10.00 – 11.00 hvor vi afholder Åbent Hus særligt for efterskoleelever*.

Se billeder fra Åbent Hus d. 23. januar 2023

Den 23. og 28. januar holdte vi Åbent Hus for forhåbentligt kommende TG’ere. Vi havde fornøjelsen af at vise skolen frem til ca. 1000 mennesker, som kunne møde nuværende elever, lærere, studievejledere og ledelse. Ovenfor kan du se billeder fra dagene.

______________________________________________________________________________________________________________________

På Tårnby Gymnasium & HF kan du vælge mellem to uddannelser: det 3-årige gymnasium (STX) eller den 2-årige HF. Gymnasiet og HF er begge brede, almene uddannelser, der åbner for mange muligheder.

Et besøg på skolen er den bedste måde at få en fornemmelse af, hvordan TG er i virkeligheden – og for at mærke den helt særlige TG ånd.

Du får chancen for at møde vores nuværende elever, som kan fortælle dig om hverdagen på TG, ligesom du kan tale med lærere, studievejledningen og ledelsen. Det er også her, du har mulighed for at stille alle dine spørgsmål om de forskellige studieretninger og fagpakker vi tilbyder og om optagelsesreglerne.

Ligesom du kan høre om elitesportsordningen og TG-talenter.