TG afslutning 2022

Huebegivenhed

Mandag – onsdag d.  20 -22/6

Al studenterfejring foregår på boldbanen, hvor der er opstillet et telt, som man kan benytte. Bordet kan benyttes i 25 minutter, hvor man kan give hue på, ønske tillykke og tage billeder. Familie og pårørende har IKKE adgang til hovedbygningen. Toiletter i musikhuset og multihallen kan benyttes af gæsterne.

Studenterne orienteres om andre praktiske forhold.

Studentermiddag

Torsdag d. 23/6

TG fejrer afgangsklasserne med en studentermiddag kl. 17.00-22.00. Middagen vil foregå i multihallen, hvor studenterne samles i festligt lag, og hvor der vil være mad, drikke og festlige indslag. Middagen slutter med en koncert med det lokalt berømte band “The Educators“. 

Dimission

Lørdag d. 25/6

Dimissionen finder sted i multihallen kl. 10.00. Studenterne vil sidde klassevis, og der vil derudover være sat stole op til 2 personer per student, andre gæster vil kunne stå rundt i hallen og oppe på repos’et. Når dimissionen er overstået, vil studenterne køre fra parkeringspladsen på Tejn Allé i deres studentervogne. Parkeringsarealet nærmest skolen vil være afspærret, så der er plads til studentervognene, så vi vil opfordre til, at man tager parkeringspladserne længere oppe ad Tejn Allé – ud for plejehjemmet eller Nordregårdsskolen. 

Vognoppyntning

Særligt om vognoppyntning 

Vognen skal pyntes inden vognkørsel, og studenterne koordinerer selv med de klasser, som skal stå for oppyntning. Det plejer at være således at 1p pynter 2p’s vogn, 2d pynter 3d’s vogn, 2z pynter 3z’s vogn osv.
Det er vigtigt, at vognen er klar på Tejn Allé senest kl 11.30 hvor alle vognene skal køre.
Den klasse, der pynter vognen, skal pynte den lidt væk fra TG. 

Afgang med studentervogne ca. 12.15 fra Tejn Allé