Studenterafslutning

Huebegivenhed

Huebegivenhed 19.6.-21.6 – alle bliver færdig disse tre dage 

Familie og andre pårørende er velkomne til at fejre jer unge på skolens boldbane, hvor der vil være sat et stort telt op med 12 caféborde, hvor man kan nyde eventuelt medbragte drikkevarer og andet. Der vil være stole, som man kan benytte, hvis man er gangbesværet.  

Der er ingen adgang i hovedbygningen for gæster, for der skal være eksamensro til eksaminanderne. 

Vi pynter teltet, og man må ikke benytte konfetti og lignende, som spreder sig på boldbanen. 

Man kan opholde sig i teltet i cirka en halv time, før næste student skal have mulighed for at fejre begivenheden sammen med familien og de pårørende. Vi håber, at I vil have forståelse for dette og vise hensyn, så alle kan få en god fejring! 

Studentermiddag

Studentermiddag 22.6.  

TG fejrer afgangsklasserne med en studentermiddag kl. 17.00-22.00. Middagen vil foregå i multihallen, hvor studenterne samles i festligt lag, og hvor der vil være mad, drikke og festlige indslag. Middagen slutter med en koncert med det lokalt berømte band “The Educators”.  

Dimission

Dimission d. 24.6.  

Dimissionen finder sted i multihallen kl. 10.00. Vi anbefaler, at man kommer i god tid. Studenterne vil sidde klassevis, og der vil derudover være sat stole op til 2 personer per student. Gæster derudover vil i begrænset omfang kunne stå rundt i hallen og oppe på repos’et. Når dimissionen er overstået, vil studenterne køre fra parkeringspladsen på Tejn Allé i deres studentervogne. Parkeringsarealet nærmest skolen vil være afspærret, så der er plads til studentervognene, vi vil derfor opfordre til, at man tager parkeringspladserne længere oppe ad Tejn Allé – ud for plejehjemmet eller Nordregårdsskolen. 

Vognoppyntning

Særligt om vognoppyntning 

Vognen skal pyntes inden vognkørsel, og studenterne koordinerer selv med de klasser, som skal stå for oppyntning. Det plejer at være således at 1p pynter 2p’s vogn, 2d pynter 3d’s vogn, 2z pynter 3z’s vogn osv. 

Den klasse, der pynter vognen, skal pynte den lidt væk fra TG. 

Det er vigtigt, at vognen er klar på Tejn Allé senest kl. 11.30 hvor alle vognene skal køre. 

Bøger

Der kan igennem HELE eksamensperioden afleveres hjemkaldte bøger i fag, hvor undervisning og/eller eksamen er afsluttet. Indtil 13/6 afleveres bøger på Dieters kontor på baggangen (ved PS), men herefter (fra 15/6) afleveres bøgerne i bogkælderen, der har følgende åbningstider: 

Frem til 13/6: 12:00-14:15 (på bogkontoret på baggangen)
Fra 15/6-23/6: 09:30-12:00 og 12:30-15:15 (i bogkælderen)