Udveksling med spansk og bæredygtighed

Kære forældre og elever med spansk på Tårnby Gymnasium.

 

I perioden fra den 16-22.september får vi besøg af nogle 16-17årige spanske skoleelever, der skal indgå i et projekt om bæredygtighed på skolen. Besøget er et udvekslingsophold, hvilket vil sige at vi skal finde privat indkvartering til de spanske elever. I den forbindelse mangler vi værtsfamilier til 10 elever. Der vil også være mulighed, for at Tårnby gymnasium rejser til Spanien på udveksling hos samme elever, som kommer til at bo hos jer. Jeres børn vil have førsteret her.

 

At have en udvekslingselev boende giver ofte internationale relationer resten af livet, og I vil blive klogere på en anden kultur. I vil også få styrket det spanske sprog i den forbindelse. Til dem der eventuelt kan tage imod to elever, skal det siges at det nogle gange kan være en fordel at have to gæster boende, da de så kan tale med hinanden og underholde sig selv. Det kan give værterne mulighed for at trække sig en smule ind i mellem.

 

Vi vil være meget taknemmelige, hvis nogle af jer har mulighed for at have en spansk elev boende.

I må meget gerne hurtigt muligt udfylde formularen, hvis I er interesserede og kan hjælpe. Senest den 5. juni da vores samarbejdsskole skal betale rejsen her.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Ulrika Villaró (uv@tgy.dk) og Mette Müller på me@tgy.dk

Din besked er sendt, når formularen er tom.

Med venlig hilsen

Anne Lehmann-Nielsen,
vicerektor TG

Markeret med * skal udfyldes

Udveksling 24/25

    Spansk flag